Tallenes Magi

Forståelse af numerologi og tal


Få indsigt og forståelse om numerologi og tal.

Bliv klog på dine og andres energier. 
Slut med at søge om hjælp til dyre penge. 
Bliv din egen talknuser….din egen tolker. 

Dette er online undevisning i numerologi. Du lærer på dette kursus om de enkelte tals betydning. Du lærer deres helt særlige karakteristika. Du bliver i stand til at forstå, hvilke tal, der støtter hinanden, og hvilke, der skaber en ikke hensigtmæssig dynamik.

Alle bogstaver er knyttet til tal og det bliver dermed let for dig at forstå navnenes betydning. At forstå forskellige ords betydning. Du bliver også i stand til at tolke på datoer og fødselsdage og dermed bl.a skabe en analyse af en given dag. At skabe din egen månedsprognose, bliver også en mulighed for dig.


Lær alt om tallenes magi, deres påvirkning på hinanden. Forstå hvorfor nogle tal ikke er opløftende for nogle fødselsdage, og forstå, hvorfor der ikke kun er ET godt numeroskop til hver grundenergi. 


Jeg har gået vejen og mærket på egen krop, hvilke konsekvenser en forkert opsætning har haft, og kan med hands-on erfaringer hjælpe dig til at forstå præcis det samme.
Du bliver i stand til at forstå dig selv, familie, venner og kolleger på en dybere måde. Du får lov til at kigge ind bag facaden og læse det sande potentiale og de personlige læringer.


Du starter op så snart du har booket dit kursus og modtager alt kursusmateriale med det samme. Det betyder at du kan tage kurset i dit eget tempo. Du bliver grundig guidet og undervist. Kurset består af pdf filer, samt supplerende undervisning med eksempler via video.

Kurset koster 500,- kr. og indeholder 5 gennemarbejdede moduler samt videoforedrag om de 9 grundenergier. Disse videoforedrag er indeholder ca 45 minutter tætpakket indformation pr foredrag.

Dette onlinekursus er inkluderet i abonnementet “Numerologiklubben”