Samtaleterapi

Samtaleterapi der transformerer, skaber selvværd & åbner dit hjerte


Hvad er samtaleterapi?

Spirituel samtaleterapi der flytter, skubber, rummer, giver indsigt, sætter dig i forbindelse med dig selv og din power, samt ikke mindst skaber et solidt og ægte selvværd. Du lærer at mærke dit indre ja og nej, og leve dit liv efter det. Du lærer at finde din visdom, dit lys og din vej i dette liv.

Jeg hjælper dig, der virkelig ønsker at skabe et liv med glæde, egen kraft og styrke, samt et stærkt selvværd. Et liv der hylder dit unikke væsen, med alt det indeholder.

Er du blevet væk fra dig selv?

  • Er du havnet et sted, som du måske ikke engang ved, hvordan du er kommet til?
  • Lever du dit liv på automatpilot, uden det store nærvær; uden den store iboende kærlighed til dig selv og livet?
  • Mærker du en længsel efter noget større og mere magisk?

Mange af os lever pr. automatik, vi stræber efter noget, der måske ikke engang er vores eget, men som vi af en eller anden årsag tror er vores.

Kender du det der med at tjekke efter i din omgangskreds, hvad de gør eller synes om forskellige ting. Og derefter tilpasse dit eget, dine længsler og ønsker efter normen og værdierne hos de andre. Måske sker det helt ubevidst inden i dig, måske føler du bare en snert af det. Du kommer dermed til at træffe nogle valg, som ikke er baseret på dine værdier og ønsker, men på det du tror det andre synes og mener.

Det er en helt naturlig mekanisme, der sørger for at vi er indenfor i gruppen. For engang var det forbundet med stor fare at være udenfor. Det var dengang du var et lille bitte barn og ganske afhængig af de andres kærlighed og omsorg.

Har du glemt at du er powerfuld?

Måske har du glemt at fortælle dig selv, at du ikke længere er i fare, hvis du står udenfor.

Henriette_Elvergaard

Du er et powerfuldt selvkørende væsen, med kraft og styrke til at klare dig selv. Og tro mig, der findes nogle derude i verden, der har det lige præcis som dig. Du er ikke alene.

Måske har du hørt om loven om tiltrækning.

Fakta er, at vi tiltrækker nøjagtig det samme som den tankemæssige og følelsesmæssige tilstand, vi er i.

Dvs. at hvis dine tanker og følelser kredser om bekymring de fleste timer af dit vågne liv, vil du tiltrække noget at bekymre dig over. Det kan ikke være anderledes. Det er en universel lov. Lige tiltrækker lige.

Kunsten og øvelsen er at løfte dine tanker og dermed dine følelser til et højere og mere kærligt niveau, både overfor andre, men i særdeleshed overfor dig selv. Det er kort fortalt det, der skaber et sundt og godt selvværd.

Jo mere kærlighed og tillid, der fylder i dit system, desto mere vil du tiltrække disse oplevelser af kærlighed og tillid.

Hvordan arbejder vi under sessionen

I samtaleterapi bruger vi energien på at løfte dig.

På at give slip på det, der begrænser dig i at kunne være i kærlighed og tillid.

Vi arbejder målrettet med samtaleterapi.

For det er kun ved at arbejde målrettet, at du opnår de resultater du ønsker dig.

De gamle følelser skal rummes, accepteres, gives kærlighed og slippes.

Det handler i høj grad om ikke at holde fast i det gamle…men at give det, den fornødne opmærksomhed, og derefter rette opmærksomheden derhen, hvor magien opstår. Nemlig når der opstår flow, tillid, kærlighed, positivitet og kraft.

Det er din egen indre kraft, du skal have fat i for at løfte dig. Og den hjælper jeg dig med at finde frem.

I det spirituelle terapeutiske møde, “låner” du min styrke og kraft og bærer den med dig, indtil du har udviklet din egen kraft og kan stå stærkt i den til enhver tid.

Det vi har fokus på vokser, og netop derfor bruger vi ikke oceaner af tid på at kigge på det der føles smertefuldt. Vi vander det, du ikke har vandet i umindelige tider. Nemlig kærligheden, accepten, tilliden og troen på dig og dit værd. Så snart du begynder at ændre dit fokus og finde ind til det, der er dig, begynder din indre kerne at vokse sig lysende og stærk. Dit selvværd blomstrer. Det er magisk og transformerende at være vidne til!

Du får hjemmeopgaver, som støtter og hjælper dig til at vokse og stråle, samt til at slippe dine gamle begrænsende overbevisninger, reaktionsmønstre og tanker.

Praktisk om samtaleterapi

Samtaleterapi koster 900 kr pr. gang og varer 1-1½ time. 

Sessionerne afholdes i mit hjem i Klint, Odsherred eller via Zoom/FaceTime/Messengervideo.