Numerologiske Sessioner

Når du vælger en Klassisk Numerolog, er du garanteret en dybt professionel service.

Numerologisk navneskift og tolkningssessioner.

Som Master i Klassisk Numerologi (Cand. Numerus) har jeg modtaget en særdeles grundig uddannelse indenfor numerologi, Den Klassiske Numerolog Uddannelse, med en overbygning på masterniveau.

Certifikat i nummerologi

Jeg er blevet indviet i den esoteriske klassiske numerologiske visdom og er derfor i stand til at træffe velbegrundede og oplyste valg i relation til at anvende numerologi professionelt ved det numerologiske navneskifte.

Alle numerologiske navneskift handler om at finde det bedste match til personen. Som Klassisk Numerolog er jeg særligt trænet i match metoden og tager højde for både din numerologiske essens, numeroskopet, årstalsrækkerne, processen og individualiteten, samt din historie for at skabe det bedste match.

Henriette Elvergaard

Når du vælger mig til navneskift eller tolkning får du:

Du er selvfølgelig velkommen med dine spørgsmål, din tvivl og dine oplevelser. Generelt er min erfaring dog at, hvis du har mange spørgsmål, og meget tvivl, er et navneskift ikke det rette for dig.

Husk at et navneskift er en dyb transformerende rejse ind til dig selv. Det tager 1-1½ år før du siger farvel til udrensning og lander i din nye opsætning.

Klik på billedet for at læse mere, samt for at booke.

Navneskift
Navneskift Børn
Navneskift til nyfødt
Sjælstolkning
Lille tolkning
Dybdetolkning
Karmatolkning
Reletionstolkning
Navn virksomhed
Personlig årsprognose