Bedste vibrationer – Navneskifte

Jeg tilbyder numerologisk navneskift, incl. tolkning af nuværende og tidligere energier.

Her får du udover den dybdegående tolkning også en viden om din sjæls formål. En viden, der hjælper dig til at forstå, hvem du er, hvorfor du er her, og hvad dit livsformål er. En numerologisk tolkning med efterfølgende navneskift, er en gave til dig selv.

Vi kigger på dine årstalsrækker både fremadrettet og tidligere, der fortæller om temaer og tendenser i dit liv.

Jeg skaber den bedste vibration, til lige præcis dine essensenergier. Vi taler sammen om dine ønsker og længsler, og denne samtale samt min numerologiske viden, skaber fundamentet for valg af nyt numeroskop til dig.

Du får lange navnelister, at vælge dine nye navne ud fra.

Hvor meget, der har brug for at blive skiftet er meget individuelt, da jeg altid tager udgangspunkt i det bedste for lige netop dig. Nogle gange kan du beholde nogle navne, nogle gange ændrer vi blot stavemåden, og andre gange vil det være allermest hensigtsmæssigt med helt nye navne.

Har du efter dit navneskift brug for at speede processen op, og arbejde aktivt med transformationen, kan du booke tid til Tankefeltterapi. Tankefeltterapi er en særdeles effektiv metode til at slippe gamle traumer, mønstre, overbevisniger, og lade dig starte på en frisk.

En navneskiftesession består af:

Kontakt mig, hvis du ønsker en session