Mentor Gruppe

Nyt hold starter den __________ i København (dato kommer snarest)

Dette er et transformerende personligt udviklende mentorforløb for kvinder. Du får de vildeste, kærligste og mest fantastiske redskaber til at skabe varig transformation og udvikling i dit liv.

Og jeg holder dig i hånden hele vejen!

Så er det nu, du kan sikre dig din plads på dette succesfulde kvindeforløb, der får dig til at stå stærkt i dig selv. Stærkere end nogensinde før!!

Er du klar til at slippe det gamle, der ikke længere fungerer for dig?

mentorgruppe-henriette_elvergaard

Er du klar til at leve dit liv med:

– Flow
– Naturlig selvværd
– Tillid
– Masser af selvkærlighed
– Indre power
– Glæde
– Klare, tydelige og kærlige grænser – Klar og tydelig kommunikation

Dette er et personligt og terapeutisk mentorforløb for kvinder, der giver dig alt, hvad du har brug for, for at blive den allermest fantastiske udgave af dig selv.

Tilbagemelding fra tidligere kursist

“I Henriettes gruppeforløb fandt jeg hvad jeg søgte i en turbulent tid med store udfordringer og konflikter både privat og på jobbet. Jeg følte jeg var ved at knække helt. Det ugentlige check-in i gruppen blev et meget værdifult supplement til den enkeltterapi jeg også går i. Jeg er ikke helt ude på den anden side endnu og går en uvis tid i møde, men jeg har fået helt konkrete og effektive værktøjer med i bagagen og føler mig regulært styrket.

Jeg havde ikke prøvet dette format før og har for vane at gå rundt med mine tanker og problemer alene (eller i enkeltterapi). I gruppen mærkede jeg – nærmest som en fysisk lettelse – hvor godt det føles at høre man ikke er alene i den daglige kamp mod negative tanker og lavt selvværd. Udover det havde jeg oplevelsen af at vi blev vidner til den gradvise forandring der fandt sted hos den enkelte. På den måde blev transformationen mere håndgribelig og solid hvad enten det drejede sig om store spring eller små betydningsfulde skridt. Meget opmuntrende!

Henriettes spørgeteknik hjalp mig til at afdække tankemønstre så det blev klart for mig hvor jeg ubevidst kommer til at sabotere mig selv. Samtidig var det lærerigt og givtigt at høre hvordan Henriette ledsagede de andre i gruppen gennem de negative overbevisninger de bar rundt på og hjalp med til punktere dem og finde meget bedre alternativer.

Jeg kan på det varmeste anbefale gruppeforløbet for kvinder.” (Birgitte, 49)


Det kræver en målrettet indsats fra din side, til gengæld lover jeg dig, at du virkelig rykker dig og får en helt enorm selvindsigt og forståelse.

Praktisk

Vi mødes hver anden uge, i alt 8 gange. Hver gang i tidsrummet kl. 18-20:30 i skønne lokaler i København.

Jeg sørger for kaffe, te, vand og lidt sund snack.

Prisen er 4550 kr, som kan betales samlet eller i rater hver måned.
De første 1000 kr. betales ved tilmelding, for at sikre dig din plads.
Ved tilmelding binder du dig for hele forløbet på 8 gange.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på mail

Kursusleder er Henriette Elvergaard

Tilbagemelding fra tidligere kursist

“Det har været et selvværdsforløb med megen nærhed, ærlighed, åbenhed og autenticitet, fra både deltagere og dig. Du er god til at få os til at åbne os, fordi du tager så kærligt imod. Dit vid og viden synes stor. Gruppen er vigtig for mig, for at få spejling og “noget at arbejde” med – via genkendelse.Den teoretiske indføring har fungeret som skelettet, der kan fyldes kød på, den giver hold og struktur på forløbet. Det er nyt for mig, i terapi sammenhæng, at være mere lyttende end talende. Men det er til gengæld også måden, hvorpå jeg har fået konkrete redskaber ind under huden – klar til brug, når jeg er klar. Det er en gave!Det er også første gang, jeg har været i en terapi gruppe, hvor jeg ikke er blevet spurgt om, hvad jeg FØLER, men hvad jeg TÆNKER. Det er et metodisk vendepunkt/gennembrud i mit eget udviklingsarbejde, som jeg gerne vil have meget mere af. Hurra for det!” (Ellen Elisabeth Jensen)