Karmatolkning

En karmatolkning er en tolkning om nuværende og tidligere liv, der kommer dybere i din fødselsdato, end de øvrige tolkninger.

En karmatolkning fortæller om dit livsformål, dit sjælsformål, og hvad du er her for at slippe og komme videre fra.

Tallene i din fødselsdato er som en pandoras boks, der åbner sig og indeholder uanede mængder af information og visdom. Information om de dybeste dele af dig.

Der er information fra tidligere liv, fra dine allertidligste oplevelser i dette liv, stemningerne og hvordan du oplevede at komme ind i din familie.

Der er information om, hvordan du bedst finder lykken i dette liv, hvordan du lader op og genfinder balancen.

Denne tolkning er meget dyd og indsigtsfuld, og resonerer med dit hjerte og din sjæl. Vi har kontakt til din evige rejse, og du har mulighed for at få svar på spørgsmål om dybe psykologiske og spirituelle temaer.

Sjælegruppe

Der er viden om hvilken sjælegruppe du tilhører, og på hvad der er din mission på sjælsplan.

En karmatolkning er en dyb rejse ind i dig selv, som ofte bidrager med store indsigter og efterfølgende enorm transformation.

Kontakt mig, hvis du ønsker en session


Herunder kan du læse nogen af de tilbagemeldinger jeg har fået:

Hej jeg har fået en karma tolkning af Henriette, jeg skal da lige love for at det er noget der flytter bjerge, tænk at ud fra en fødsels dato kan man læse et helt liv, jeg har fået så mange nøgler som bare venter på at blive lukket op ❤?? jeg kan på det varmeste anbefale sådan en læsning, det har bare gjort så meget godt for mig. TAK TIL Henriette for denne mulighed ❤??

Kamila Stuhr

Henriette har givet mig en fuldstændig fantastisk indblik i min essens.

Det indblik jeg har fået i min Karmatolkning var bare fuldstændig præcist og har givet mig en stor forståelse af mit liv.

Indblikket i min Dharma har givet mig en retning, men også en ro omkring fremtiden og min sjælsrejse videre.

Fantastisk at se og forstå sin livsrejse på denne måde.
?❤️

Anonym

Hej kære Henriette ?
Jeg er nødt til at “lette på min stråhat” og dele med dig, at jeg fik en stor AHA indsigt her til morgen som et resultat af din karmatolkning.
Lørdag lyttede jeg hele vores session igennem og jeg gik derefter ind i en meget tung dyb smertelig ensom nærmest stillestående og isoleret proces, hvor jeg de efterfølgende dage stort set ikke tog næring til mig eller var i kontakt med nogen mennesker.
Jeg var under vores samtale om fredagen blevet berørt af, at du sagde, at overbeskyttelse er jo tegn på stor kærlighed ❤️

Sådan havde jeg ikke tænkt gennem livet ?

En knude på kærlighedens smertes røde tråd er blevet løsnet op inde i mig i dag og jeg kan mærke en stor varm energi gennemstrømmer min krop og mit system op igennem min rygsøjle.
Mit indre barn har fået åbnet op til en kilde af kærlig næring efter din karmiske tolkning.
Endnu en gang tak vise Henriette ?

Anonym