Tilbud på tankefeltterapi resten af efteråret

Til og med 30. november 2021 har jeg tilbud på tankefeltterapi, og du kan købe en session for blot 555,-

Det giver dig en god mulighed for på egen krop, at opleve de store forandringer og forbedringer tankefeltterapi, kan give. Blot en enkelt session kan hjælpe dig til, at slippe gamle begrænsninger og smertefulde traumer.

En tidligere klient har hos mig på blot en session, sluppet en langvarig og smertefuld forelskelse i et menneske, der aldrig kunne blive hans kæreste. Efter én session slap han bindingen til hende og oplevede en stor frihed og overskud i livet. Han var naturligvis aldeles overrasket over det. Efter at have prøvet mange forskellige terapiformer, healinger og andet, der ikke havde hjulpet, opsøgte han mig for at give tankefeltterapi et forsøg.

Det gjorde en enorm forskel, og nu er den smertefulde og drænende binding sluppet, og han er fri.

I løbet af en session opløser vi mange af de uhensigtsmæssige koblinger, vi har skabt. Koblinger som sender problematiske signaler til vores nervesystem, og skaber følelser i ubalance og smerte.

Når vi opløser disse koblinger, føles livet mere frit, lettere og der er pludselig plads og overskud til at leve livet med større livsglæde og bedre trivsel.

Dette tilbud på tankefeltterapi løber til og med 30. november 2021.

Du kan læse mere om Callahans metode her