Du spolerer det også for dig selv.

Hvorfor bliver ting sandhed for os?

Jo, det gør det ikke fordi, at det er den ultimative sandhed, men primært fordi vi tror på det. For hvad er egentlig den ultimative sandhed og eksisterer den overhovedet? Det gør den måske på nogle punkter, men vi som individer er i høj grad med til at præge vores egen sandhed.

Jeg hævder at dine muligheder i livet er bestemt af, hvad du tror på, og hvilke muligheder du anser for at være åbne og tilgængelige.

Lad os tage et eksempel: Du tror på, at du kan blive til lige hvad du ønsker; at der ingen øvre grænse er for dine evner. Du anser dine muligheder for at være åbne.

Strand

En anden ser mere begrænset på livets muligheder og på egne evner.

Her er det i høj grad troen på dig selv, som er den reelle grund til, at du og ikke den anden, opnår de ønskede mål.

Hvad enten du tror du kan eller ikke kan – har du sandsynligvis ret!

Dette var de berømte ord fra Henry Ford (Ford Motors grundlægger). Når du tror på noget, så arbejder du for det, og når du arbejder for det, så bruger du energi på det, og når du bruger energi på det, så bliver det virkeligt. Omvendt kan man sige, at når du ikke tror på det og ikke arbejder for det, så bliver det ikke virkeligt.

Du er den største forhindring i dit eget liv.

Derfor er det er så vigtigt at forstå, at DU er den største forhindring i dit eget liv. Dette kan måske virke en smule provokerende, men i virkeligheden er det rigtig positivt. For nok er du den største forhindring, men du er også den eneste, som kan åbne dine muligheder, uanset andres opfattelse og forventninger.

Du har kontrollen i dit eget liv. Der er ingen andre, som kan forhindre dig i at lykkes. Det er kun dig selv. Det er i det øjeblik, hvor du ændrer dit mindset og indser, at det som du drømmer om, er en mulighed for dig. Det er i det øjeblik du vil begynde at arbejde for det, have dit fokus på det, at det vil blive sandheden.

Det kræver selvfølgelig, at du virkelig har lyst til og mod på at nå dertil. Mange holder sig tilbage grundet begrænsninger. Nogle begrænsninger er selvskabte og andre er defineret af folk omkring os. Hvem der har skabt disse begrænsninger er egentlig underordnet. Når du tør at slippe de gamle begrænsninger, som har holdt dig tilbage, så er alting muligt.

Det er typisk begrænsninger om, at du ikke er god nok eller, at der er en anden, som er bedre end dig. Det er de her begrænsninger, som fæstner sig i denne her forestilling om hvad, der er sandt omkring dig. Det er dem du skal slippe, hvis du skal kunne tro på, at du kan, hvad du vil.

Du er den eneste, som kan forhindre dig i dine mål, men også den eneste som har kontrollen.