Numerologiklubben – magisk talforståelse gjort letforståelig

Numerologiklubben er et projekt jeg har drømt om at skabe i lang tid, og nu er tiden endelig moden til det.

Numerologiklubben er skabt for at dele ud af min store viden om numerologi; at gøre numerologi til et naturligt redskab i din hverdag.

Der er så utrolig meget vi kan bruge numerologi til, det handler altså ikke kun om navneskift. Det handler i høj grad om forståelsen af, at alt er energi; alt vibrerer med sin helt egen frekvens. Hvis du gør brug af denne viden, har du muligheden for at skabe større flow, mere kærlighed, større accept, og mere lethed i dit liv.

Alle bogstaver, ord, navne, og tal vibrerer med sin helt egen frekvens, og det er den, du kan gøre til din samarbejdspartner. På samme måde, som når du skal vælge en partner, en god ven eller en mekaniker, så handler det om at vælge den der vibrerer med din energi, som du bliver støttet og hjulpet, fremfor at blive holdt nede.

Forståelsen af, hvordan denne viden kan bruges, er præcis det jeg ønsker at videreformidle i numerologiklubben.

Fx vil et husnummer være med til at påvirke din trivsel i din bolig, på samme måde som dit telefonnummer, din mailadresse, husnummeret på din arbejdsplads.

Det er ikke fordi at nogle tal er forkerte, det handler blot om at bruge de rette tal til de rette omstændigheder.

Nummerologiklubben

Stil konkrete spørgsmål i Numerologiklubben

I numerologiklubben er der mulighed for at stille konkrete spørgsmål til mig om numerologi.

Det kan være at du ønsker at få den bedste dag til et bryllup, eller forståelse af din sjælsenergi. Måske vil du kende betydningen at at skifte til din ægtefælles efternavn. Måske ønsker du at kende dynamikken mellem dig og dit barn. Osv, osv. Der er nemlig ingen grænser for hvad du kan bruge spørgerummet til. Dog kan du ikke få lagt et numeroskop i spørgerummet. Det kræver altid en session

Numerologiklubben er praktisk og spirituel visdom formidlet til dig på en letforståelig måde.

Numerologiklubben er på abonnementsbasis og der kan tilmeldes med betaling pr måned eller en gang årligt.

Du kan altid melde dig ud, med virkning fra den dag, du har betalt til og med.