Undervibrationer og undernumeroskoper – Læs mere om mine undersøgelser

Mit eget lille forsøg med undervibrationer og undernumeroskoper

Hvad er op og ned i undervibrationer og undernumeroskoper?

Som du måske allerede ved, har jeg brugt de sidste år på at undersøge virkningen af de numerologiske navneskift på mig selv. Jeg har lyst til at dele og fortælle lidt om den proces, som både har været givende, udfordrende og virkelig lærerig. 

Numerolog Henriette Elvergaard

Hvad er fup og hvad er fakta

De seneste år er der sket nye tiltag i den numerologiske verden. Hvad er fup og hvad er fakta. Det måtte jeg undersøge på egen krop.

Nogle numerologer har stået i spidsen for en ny retning indenfor den numerologiske verden, og den har jeg været interesseret i at afprøve på mig selv. Det handler om hvorledes undervibrationer og undernumeroskoper også har en betydning og skal være i balance, for at give det bedst mulige numeroskop. At undervibrationer skal være i balance, betyder helt konkret at både de enkelte værdier. Det betyder at vokaler og konsonanter i de enkelte værdier skal bestå af harmoniske og samarbejdende tal

Dette er noget jeg længe har afholdt mig fra, da jeg selv er uddannet fra den klassiske numerologi, hvor man ikke beskæftiger sig med undervibrationer.

Indenfor den numerologiske verden er der rigtig mange ubesvarede spørgsmål, meget som ikke er undersøgt endnu. Det var netop derfor jeg besluttede mig for at undersøge, om der var en effekt relateret til undervibrationerne og undernumeroskoper. Jeg brugte mig selv som prøvekanin. 

Her er hvad jeg prøvede

Jeg startede ud med at bruge samme numeroskop, men ændrede navne til rene undervibrationer og undernumeroskoper. Dette medførte ingen effekt overhovedet. 

Derefter ændrede jeg igen mit navn. Denne gang var det ud fra tesen om, at der kun er ét rent numeroskop til hver grundenergi med rene undervibrationer. Dvs. rene konsonant- og vokalværdier. Det betød, at jeg ændrede mit numeroskop til at andet, som efter lovprisningen fra andre skulle være det eneste rigtige. Derfra blev mit liv rigtig skidt – alt faldt fra hinanden. Jeg kunne ikke kende mig selv, jeg mistede glæden ved mit liv, mit arbejde, og kunne ganske simpelt slet ikke fungere denne opsætning. Jeg håbede på at dette blot var udrensning, og at det ville gå over efter en tid. Men det blev kun værre. Nu blev min krop også påvirket. Jeg fik smerter forskellige steder i kroppen; smerter som ikke forsvandt lige meget hvad jeg forsøgte.

Det var ren overlevelse

Efter 10 måneder i noget der minder om ren overlevelse, skiftede jeg tilbage til min gode gamle opsætning. Den jeg skabte til mig selv kort tid efter jeg blev færdiguddannet numerolog. 

Allerede to dage efter dette skift begyndte mine smerter at forsvinde. Jeg fik min gamle kraft og livsglæde tilbage, og bygger på dette hver eneste dag til stadighed. Livet er lyst og glædesfyldt. Jeg kan mestre de udfordringer livet viser mig. Jeg kan trække vejret igen.

Min oplevelse med undervibrationer og undernumeroskoper

Jeg kan konstatere, at denne teori om, at der kun er ét rigtigt numeroskop til hver grundenergi, ikke holder stik for mig. Jeg kan afkræfte teorien i mit eget lille forsøg.

Det handler i højere grad om, at der skal være et match mellem den person, der skal have et navneskift og det valgte numeroskop. Det er også det udgangspunkt som jeg i sin tid er uddannet i.

Derudover har jeg også fundet frem til, at det absolut ingen betydning har om konsonanterne og vokalerne er i harmoni, ej heller ikke om du har et vokal- eller konsonant numeroskop i balance.