Selvkærlighed

Anerkendelse, omsorg, kærlighed og selvkærlighed er sindssygt vigtige bestanddele af vores velbefindende.
Vi har brug for det…ja, vi ligefrem hungrer efter det.

Henriette i Fakse kalkbrud

Og ved du hvad…det er helt naturligt og lige som det skal være!

Men ved du, at du selv kan vælge, hvem du ønsker at få det fra?
Ved du, at du faktisk kan få det fra dig selv?
Det er supersmart, for nu står du i begge ender af afsender og modtager frekvensen, og har fuld kontrol over indhold, kvalitet og hyppighed.

Det er det smarteste ever.

Det vigtigste jeg vil sige til dig lige nu, er at hver gang du forsøger at få anerkendelse, opmærksomhed og kærlighed udefra, er der en stoooor risiko for at du vrider og drejer dig til at blive alt andet end den du er, inderst inde.

Du kan ikke gøre alle tilfreds!
Du kan ikke få alle til at klappe af dig!
Du kan ikke være alles forbillede!

Men….du kan:

Gøre dig selv tilfreds!
Klappe af dig selv!
Være dit eget forbillede!

Kender du det med at vride dig selv, for at få anerkendelse…jeg gør!

Jeg har i flere år brugt energi på at forsøge at få opmærksomhed og anerkendelse fra verden omkring mig. Det eneste jeg fik ud af det var, at jeg bevægede mig længere og længere væk fra mig selv, mit inderste væsen og det livsformål jeg er kommet for at udleve.

Da jeg efter selvudvikling, terapi, masser af energiarbejde, navneskift og ikke mindst en solid beslutning om at finde hjem til mig selv, endelig besluttede mig for at være mig hele vejen igennem, skete der en magisk transformation.

Din egen cheerleader

Jeg klapper af mig selv, anerkender mig selv, elsker mig selv og gør alt, hvad der står i min magt for at være min egen cheerleader. Uden at tænke på om andre kan lide mig, synes jeg er underlig eller andre begrænsende og frygtsomme tanker.

Jeg er mig og jeg ved at jeg er ok! Det er selvkærlighed!