Hvad skal barnet hedde? – giv baby mulighed for harmoni

Hvad skal barnet hedde?…Er nok et af de første spørgsmål vi stiller til hinanden, når graviditeten er en realitet, eller der er kort tid til fødslen.

baby

Det er et virkelig relevant spørgsmål…og det er det af flere grunde. Den indlysende grund er jo naturligvis at alle har og skal have et navn. Vi som forældre naturligvis gerne vælger et navn vi kan lide, et navn der giver en dejlig følelse i os, et navn, som repræsenterer det vi ønsker at give med til det lille nye liv.

Alt er vibration

Den anden og mere, efter min mening, interessante grund til, at dette er et relevant spørgsmål er, at alt i denne verden er energi, alt vibrerer på en særlig frekvens. Det gør navne også. Alle bogstaver, tal, navne og ord har deres helt egen og særlige vibration med sig. Vibrationer, som medbringer oplevelser og læring til det eller den, de er knyttet til. Og lige præcis her kan valget af navn gøre en virkelig stor forskel.

Hver eneste dag har sin unikke energetiske sammensætning. Denne unikke dagsenergi bliver vi bærere af, den dag vi fødes ind i det jordiske liv. Lige præcis den dag vi fødes har en ganske særlig læring, et ganske særligt potentiale og nogle ganske særlige karakteristika med sig. Den energi vi bærer med os fra fødselsdagen kaldes for essensenergien, eller bare essensen.

Når vi så kombinerer essensen med de specifikke navne vi får i gave fra vores forældre, sker der en sammensmeltning af disse forskellige energier. Lidt ligesom når vi laver en gryderet. Alle ingredienserne bidrager med hver sin smag og skaber samlet set en oplevelse, som ingen af de enkelte ingredienser kan skabe alene.

Der bliver skabt en syntese.

Vores navn skaber vores skæbne

Alle navne skaber en eller anden form for læring. Ingen går gennem livet uden læring i en eller anden form. Vi er her for at udvikle os, vi er her for at skabe et fantastisk liv med glæde, lykke, harmoni og kærlighed. Nogle har længere veje at gå for at nå dertil end andre. Nogle har meget læring at tage ind før kærligheden for alvor tager bolig i deres system. Nogle er der næsten med det samme, og kan let og ubesværet dele ud til de, der har sværere ved at finde vejen.

Dåbsnumeroskop – hvad skal barnet hedde?

Ved bevidst at vælge navnevibrationer, der skaber en positiv synergi med essensen, kan du hjælpe dit barn med at gøre vejen til livsformålet mere harmonisk og kærlighedsfyldt. Ikke forstået på den måde at livet bliver en dans på lyserøde skyer, nej slet ikke. Som skrevet tidligere, så er vi her alle for at lære og for at udvikle os. Og vi udvikler os gennem udfordringer. Hvis du forestiller dig det lidt ligesom skolen. Vi har en vis mængde læring vi skal nå at tage ind i løbet af skoletiden.

  • Vi kan møde lærere og klassekammerater, vi kan lide, som vi føler os godt tilpas med. Vi kan elske at komme i skole, for der har vi nogle fantastiske oplevelse med mennesker vi holder af, som ser hvem vi er og som vi oplever os støttet af. Men vi skal stadig lære pensum. Det er prøvelsen.
  • Vi kan møde lærere og kammerater, som vi ikke kan med, som ikke ser og forstår os. Det kan føles som en virkelig ubehagelig oplevelse at komme i skole. Og vi skal lære pensum. Så her har vi med to gange prøvelser at gøre.

Den ene kan og skal vi ikke komme uden om. Den anden, den har vi mulighed for at ændre på, ved at give vores barn de navne, der støtter op med gode, kærlige og støttende vibrationer til den enkelte essens.

Så hvad skal barnet hedde?